Az élsportban nőttem fel, így a mozgás mindig is fontos szerepet játszott az életemben. 10 év versenyszerű szinkronúszás után, 14 éves koromban próbáltam ki a rúdtáncot, és azóta is ezzel a sportággal foglalkozom. Rögtön beleszerettem ebbe a komplex mozgásformába és szenvedélyem azóta töretlen.

A gyakorlati tapasztalat mellett, számomra fontos, hogy megfelelő elméleti háttérrel és szakmai tudással rendelkezzek. Ezért a Testnevelési Egyetem edző szakára iratkoztam be és szereztem meg a diplomámat aerobic szakon 2018-ban. Folyamatosan képzem magam hazai és külföldi tréningek egyaránt.

Rúdtánc tréneri képesítésem, Pirner Almától, a rúdtánc meghonosítójától szereztem, majd 4 évig az általa alapított a Dollhouse tánciskola budai stúdiójának oktatója voltam.

2017 óta a Baross Egészségközpontban is oktatok. Nagy álmom vált valóra, hogy 2020 áprilisában társalapítójává váltam az első újpesti rúdtánc iskolának, a PoleCenter Újpest Rúdtánc Stúdiónak.

A csoportos órák mellett versenyfelkészítést és magánórákat is tartok. Ha csoportos órák nem a Te világod, van lehetőséged személyi edzésekre is, egyéni időpontban. Óráimmal kapcsolatban további információkat itt találsz.

Az edzéseken fontos számomra a jó hangulat, és hogy mindenki a saját ütemében fejlődhessen. A rúdtánc nem csak az izomzatot, de az önbizalmat is fejleszti és elhiteti Veled hogy bármire képes vagy.

Gyere és csatlakozz a csapatomba! Teljesen kezdőtől, a versenyzői szintig várom a mozogni vágyókat!

#TeamPoleBernadett   Every dream begins with one step #eDbwoS

Tanulj tőlem