Floch Bernadett vagyok, profi versenyző. Háromszoros világbajnok.

Magyarország első junior korosztályú versenyzőjeként kétszeres junior világ és Európa bajnok rúdsport versenyző. Háromszoros Pole Theatre felnőtt profi kategóriagyőztes és Pole Theatre comedy kategóriagyőztes világbajnok.
Több mint 15 éve foglalkozom versenyzéssel, ebben nőttem fel. 10 év versenyszerű szinkronúszás után kezdtem el rúdtáncolni. Egyetemi éveim alatt a versenyaerobikba is belekóstoltam, két évig a válogatott step csapat kerettagja voltam.
Az elmúlt években a Pole Theatre versenyek comedy kategóriájában találtam meg a stílusom. 3-szoros kategória győztesnek mondhatom magam és 2017-ben a világ legjobb 5 közé is bekerült gyakorlatom, 2019-ben pedig megnyertem a kategóriát a világbajnokságon ezzel megszerezve 3. világbajnoki címem. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem.

A versenyfelkészítések során fontos számomra az egyedi, személyre szabott gyakorlat elkészítése mellett, az elméleti tudás, pszichés felkészítés is.

“Szavakkal kifejezni nem lehet, hogy mit nyújtott számomra a versenyre készülés időszaka és maga a verseny.

Egy olyan úton vezetett végig Detti, mellyel nemcsak a versenyzői életmódba nyertem bepillantást, hanem önmagam felfedezését, határaim tágításának megismerését is lehetővé tette.

Emlékszem, ahogyan az első edzések alkalmával még elkerekedett a szemem, amikor Detti sorra pakolta be a számomra akkor még lehetetlennek tűnő gyakorlatokat a koreográfiába. Detti végig hitt bennem, jelszava pedig: menni fog csak én is kötelezzem el magam-e mellett. Döntöttem és tényleg egy csoda lett a végeredmény! Akárhányszor nézem végig a videót, még mindig ez az érzés fog el. Detti versenyzői rutinjának és támogatásának köszönhetően mindez sikerült is. A színpadra lépés egy megvalósult álom volt számomra. Ott már határtalanul könnyednek éreztem mindent és nagyon élveztem minden egyes pillanatát. A 2. helyezett eredményem pedig óriási meglepetés volt.

Köszönöm Dettinek a minden szempontból profi és lelkiismeretes felkészítést, hiszen nem csak a koreográfiát és a testi-szellemi felkészülésemet segítette, hanem számos olyan lelki támogatást kaptam tőle, melyek nélkülözhetetlenek a színpad és a verseny világában.”Szilvi (2019 Pole Artistic Hungary, amatőr kategóriájának 2. helyezettje)

Versenyeredményeim edzőként

Szabó Martina

2018.02.17.

4. helyezés
Dollhouse Buda Stúdió Házibajnokság

Vásárhelyi Dorottya

2019

1. helyezés
Dollhouse Buda Stúdió Házibajnokság

Bíró- Szigeti Szilvia

2019.03.23.

2. helyezés
Pole Artistic Hungary nemzetközi verseny Glamour kategória

Bíró-Szigeti Szilvia

2019. 11.02.

3. helyezés
Pole Play Országos Rúdsport és Légtorna Bajnokság Exotic kategória

Floch Viktória

2020. 03.07.

Pole Theatre Irelanad nemzetközi verseny Amatőr kategória döntő

TeamPoleBernadett

2020. 03. 07.

Pole Theatre Irelanad nemzetközi verseny Haladó kategória döntő


(Csapattagok: Bánki-Rozsnyo Kinga, Farkas Varga Viktória, Bíró-Szigeti Szilvia)