10 tipp,hogy mindenképpen győztesként távozhass a versenyről

Kérem az ingyenes anyagot!

Floch Bernadett vagyok, profi versenyző. Háromszoros világbajnok.

Én 18 éve foglalkozom versenyzéssel, ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem. 10 éven keresztül szinkronúsztam, csapatban országos bajnok voltam, és több nemzetközi versenyen is dobogóra állhattam. Sőt volt olyan verseny is, ahol bár nyertünk, de az edző nem volt elégedett a gyakorlattal, ezért eredményhirdetés után visszazavart minket a vízbe, hogy mutassuk be újra a kűrt, mert ő ezt így nem vállalja fel. 13 évesen ismerkedtem meg a rúdtánccal, és 16 évesen szereztem első világbajnoki címem. Egyetemi éveim alatt pedig a versenyaerobikba kóstolhattam bele, többek között két évig a válogatott step csapat kerettagja voltam.

Az elmúlt években a Pole Theatre versenyek comedy kategóriájában találtam meg a stílusom. 5-szöros kategória győztesnek mondhatom magam és 2017-ben a világ legjobb 5 közé is bekerült gyakorlatom, 2019-ben pedig megnyertem a kategóriát a világbajnokságon ezzel megszerezve 3. világbajnoki címem. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem. Különböző versenyfelkészüléseket csináltam végig, sok stílusú edzővel és felkészítővel dolgoztam együtt.

Az elmúlt években több tanítványomat is felkészíthettem különböző versenyekre, fellépésekre. Fantasztikus érzés volt átadni a tudásom és látni őket a színpadon.

A versenyfelkészítések során fontos számomra az egyedi, személyre szabott gyakorlat elkészítése mellett, az elméleti tudás, pszichés felkészítés is.

Éppen ezért vágtam bele egy sport coaching tanfolyamba is, hogy még magasabb szinten segíthessem tanítványaim fejlődését, felkészülését.

Erről bővebben itt olvashatsz.

MIÉRT VERSENYEZZ?

Régóta gondolkozol a versenyzésen? Vagy csak épp most jutott eszedbe?
Szeretnélek arra biztatni, hogy ha kacérkodsz a versenyzés gondolatával mindenképpen vágj bele. Ez egy olyan út amin csak győzhetsz és biztosan megéri rajta végig menni!

10 ok, ami miatt érdemes belevágnod:

 • Új kihívás, új motiváció.
  Ha már megszokásból jársz le a rudas órákra, és kicsit ellaposodott a kedved, mindenképp érdemes egy új kihívást keresned. Máshogy fogsz hozzáállni az edzésekhez, új motivációt adhat, és új lendületeket kapsz majd a rudas edzésekhez. Elkezded összerakni a koreót, és azt fogod érezni, ide még ezt kéne ide még azt kéne, de jó lenne azt is beletenni…
  Aztán azon kapod magad, hogy szelektálni kell, és meg kell hagyni a következő verseny gyakidba…
 • A felkészülés alatt rengeteget fejlődik az ember.
  A sok terhelés miatt hihetetlenül sokat erősödsz, és verseny után sok olyan trükköt tudsz majd tökéletesen kivitelezni, amit addig csak próbálgattál. Velem ez is előfordult, hogy verseny után olyan trükköt próbáltam meg elsőre megcsinálni, amit addig sosem mertem, aztán legnagyobb meglepetésemre elsőre sikerült is, pedig azt hittem több hét lesz begyakorolni.
 • Készül rólad egy csomó szép rudas kép,
  amit aztán bárhol posztolhatsz, bármikor tudod használni akár ajándékokhoz is. Ruha adott, smink adott, neked meg nem kell mást tenned csak büszkén mutatni a fotókat az ismerősöknek.
 • A legtöbb versenyen készül rólad egy minőségi videó is,
  amit aztán bárkinek meg tudsz mutatni, hogy mit is sportolsz, és milyen trükkökre vagy képes. Utána pedig akár következő versenyeden nevezésekor is tudod használni. Arról nem is beszélve, hogy az unokáidnak is meg tudod majd mutatni.
 • A színpadon az lehetsz, aki csak szeretnél,
  a szexi dívától, a vámpírig, balettoson át bármit kipróbálhatsz. Új oldaladat mutathatod be a színpadon, kipróbálhatsz bármilyen stílust, és bármilyen karaktert.
 • Felejthetetlen élmény.
  Kiállsz egy színpadra a családod, barátaid és a nézők elé, és bemutatod mit is gyakoroltál az elmúlt időkben. 4 percbe beleadsz mindent, és odateszed magad. Hallhatod mások visszajelzéseit, elismerő szavait és átadhatod magad az érzésnek, hogy IGEN MEGCSINÁLTAM.
 • Új embereket ismerhetsz meg,
  akiknek ugyanaz a szenvedélye, mint neked. Örökre szóló barátságokat is találhatsz, vagy ami még jobb egy új “polemate-t” 😉 Az első versenyen csak megismerkedtek, a következőn meg már több ember köszönt úgy, mint régi ismerőst, és érzed, hogy otthon vagy ebben a közegben.
 • Inspirációt gyűjthetsz, mások gyakorlatait nézve,
  hogy mi legyen a következő trükk, amit megtanulsz.
 • Rólad szól.
  A színpadon mindenki csak rád figyel, megmutathatod, mit tudsz, kifejezheted az érzéseid, elmondhatod a saját történeted. A családod, a barátaid és ismerőseid azért mennek el, hogy megnézzenek téged, és nagyon büszkék lesznek Rád.
 • ééés ami a legfontosabb kihozhatod magadból a legjobbat

 

Remélem meggyőztelek, és eldöntötted, hogy benevezel egy versenyre. Elvégre minden álom egy lépéssel kezdődik! #eDbwoS

Készülj velem a versenyre! Garantálom, hogy még az unokáidnak is mesélni fogod.

Lássuk hogyan tudsz velem készülni! 😉

Konzultáció:

Ezt a lehetőséget akkor ajánlom, ha még nem vagy benne biztos, hogy a teljes felkészülést velem csinálnád. Esetleg nem tudod melyik versenyt válaszd, útmutatásra van szükséged. A felkészülés bármely szakaszában génybe veheted. Konzultáció keretein belül videó elemzésre is van lehetőséged.

12.000 Ft/60 perc

Basic csomag

Ebben az esetben a teljes koreográfiát megalkotom számodra. Az első alkalommal átbeszéljük az elképzelésed, elemeket, koncepciót. Ezt követően elkészítem neked a koreográfiát, amit videón a rendelkezésedre bocsátok. Emellett egy alkalommal lehetőséged van további konzultációt kérni ahol segítek Neked a felmerülő kérdéseidben.

koreográfia+2X60perc konzultáció

42.000 Ft

Gold csomag

Teljes felkészülés- Csináld velem a felkészülést elejétől a végéig!

Engedd meg, hogy bevezesselek a versenyzés világába! A rúdtáncban ahogy az edzéseken úgy a versenyek tekintetében is rengeteg lehetőség van. Éppen ezért a legfontosabb hogy megtaláld a hozzád legközelebb álló versenyzési lehetőséget.  ahhoz hogy pozitív élményként záruljon a verseny napja ez nagyon-nagyon fontos. Ahhoz, hogy igazán jól érezhesd magad a színpadon a saját stílusodat kell megtalálni a gyakorlatban, ehhez pedig egy jó edző elengedhetetlen.

Számomra a versenyfelkészítés során mindig ez a legfontosabb, hogy a tanítványomra szabjuk a gyakorlatának minden mozdulatát, a zenétől, a ruhán át az utolsó mozdulatig.

Mit tartalmaz a csomag?

 • 1×60 perc konzultáció 12.000
 • Koreográfia 23.000
 • Betanítás, heti 1 magánóra, 1 egyéni gyakorlás-8 héten át
 • Csoportos gyakorlás javítás 2×3500
 • Versenyzői workshop online anyag 10.000
 • folyamatos támogatás és segítség nyújtás a felkészülés alatt
 • folyamatos támogatás és segítség nyújtás a verseny ideje alatt

A csomag ára: 82.000Ft

*Feltétel: Team PoleBernadett tagság, a versenyző a team színeiben indul.

A Team PoleBernadett SE a versenyzőim és egyben a PoleCenter egyesületi háttere.

A TEAMPoleBernadett egy egyedülálló rúdtáncos közösség a szakmai vezetésemmel.
A Team tagjai elkötelezett tanítványaim, akik az általam kialakított tematika es szintrendszer szerint sajátítják el a rúdtánc fortélyait. Ez több mint szimpla rúdtánc trükkök megtanulása, ez egy életforma. Őszintén hiszem, hogy minden álom egy lépéssel kezdődik, és minden erőmmel azon dolgozok, hogy mindenki rúdtáncos álma megvalósuljon, aki hozzám fordul.

10 tipp,hogy mindenképpen győztesként távozhass a versenyről

Kérem az ingyenes anyagot!