WOOOW! Hihetetlen! Eltelt egy év, az első képzésünk indítása óta! A kezdő képzés tanulói azóta a haladó képzésünk is elvégezték, és többen közülük már trénerként is dolgoznak. Sőt, a PoleCenter oktatói csapata is bővült frissen végzett trénerekkel. Rendkívül büszke vagyok az első végzős csapatra, és szeretnék egy örömhírt megosztani Veled: 2022 októberében újra elindítjuk kezdő rúdtánc-rúdfitnesz tréner képzésünk.

Ezen az oldalon minden szükséges információt megtalálsz a képzésről, bővebb információért pedig kérd a részletes tájékoztatót. Remélem találkozunk a képzésen, szeretettel várlak, ​

Detty

Detty a képzés megalkotásáról

“Az elmúlt 10 évben rengeteget fejlődött a sportág. Szinte mindenkinek van legalább egy ismerőse aki próbálta már a rúdtáncot. “

A mozgásforma elterjedése és növekvő népszerűsége következtében viszont a rúdtánc tréneri szakma rendkívül felhígult. 

Szomorúan hallok a tréner képzetlenségéből fakadó sérülésekről. Látom mekkora hiányosságok és erőbeli elmaradások vannak ott, ahol a biztos alapok és a forgások ismerete hiányoznak.

“Jaaajj Detty, ezt az elemet utálom, mert mindig fáj… jah, hogy nem jól csinálom?!… Jééé, ahogy te mondod úgy semmi bajom!…”

A megfelelő ismeretek nélkül végzett rúdtánc tréneri tevékenység rendkívül veszélyes. 

De nem egyszer találkoztam már olyannal is, hogy több éve tanító edzőt én világosítottam fel a helyes kivitelezésről. Láss csodát egyből sikerült is az évek óta sikertelenül gyakorolt mozdulat!

“Fúú Detty ezt még sosem mondták! Rengetegszer próbálkoztam már, végre sikerült…!”

Látva a szakma tragikus állapotát már egy ideje érlelődött bennem a gondolat, hogy Magyarországon mindenképpen szükség van egy átfogó rúdtánc tréneri képzésre. Tanítványaim pozitív visszajelzéseit hallva pedig úgy döntöttem, mi leszünk azok akik ezt meg valósítják! 

Hosszú munka, egyeztetés és tesztelés előzte meg a képzés megszületését. Sikerre vitt tanítási gondolataim és módszereim összegzéséből született meg a képzés alapja, és ezt egészítettük ki különböző modulokkal, hogy minél sokszínűbb és átfogóbb képzésünk legyen. Ha kíváncsi vagy a képzés részletes tematikájára kattints az ‘Érdekel’ feliratra. Remélem hamarosan találkozunk a képzésen.”

 
A TeamPoleBernadett Sport Egyesület minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: TeamPoleBernadett Sport Egyesület: B/2021/002192

Hogyan épül fel a képzés?

A képzés során elméleti és gyakorlati témakörök mentén haladunk. Amennyiben érdekel a teljes tematika, kérd a képzés részletes tájékoztatóját. Kedvcsinálónak a teljesség igénye nélkül témakörök, amiket érinteni fogunk:

• A rúdtánc és rúdfitnesz Magyarországon • Én márkaépítés, marketing alapjai • Kezdő elemek helyes kivitelezése és tanítása • Összekötések, variációk • Versenyzés bevezetés • Partyóra bevezetés • PoleKid bevezető

Velünk találkozhatsz a képzésen

Floch Bernadett

Floch Bernadett

– PoleCenter- Minden, ami rúdtánc! brand alapító & szakmai vezető

– Kétszeres junior világ-és Európa-bajnok rúdfitnesz versenyző

– Többszörös profi PoleTheatre Comedy kategória győztes

– Magyarország első profi PoleTheatre világbajnoka ​

 

Szakirányű végzettségek:
– Sport coach (2022, Media Coaching)

– Shimmy &Sparke Classique Pole Certificate (2019, Sydney)

– Diplomás edző (TE, 2018) ​ ​ ​ ​

 

Sportmúlt:

szinkronúszás, versenyaerobik

Floch Viktória

– PoleCenter- Minden, ami rúdtánc! brand alapító & ügyvezető

– Marketing tanácsadó& Social media manager

 

Szakirányű végzettségek:
– Sport coach (2022, Media Coaching) Life és business coach (2021, Coaching & Love Academy)

– Gyermekfitnesz oktató (2021, IWI) Aerobik Sportoktató (2021, Mymove) Fitness Instruktor (2020, Fitness Company)

– Shimmy &Sparke Classique Pole Certificate (2019, Sydney)

 

Sportmúlt:

szinkronúszás

Mit tartalmaz a képzés ára?

Részvétel az oktatáson
A tanfolyam anyagának jegyzete
Videótár hozzáférés
PoleSisters edzőruha 18.000 forint értékben
Beindítjuk tréneri karriered- Kezdő csomag
Fotózás 5 db retusált képpel
A tanfolyam elvégzését igazoló részvételi tanúsítványt magyar és angol nyelven

Képzési napok:

A tanfolyam során 8 személyes képzési napon találkozunk a PoleCenter Újpest Rúdtánc Stúdióban (10-től 16 óráig)

2022. október 22. Szombat
2022. november 5-6. Szombat-vasárnap
2022. november 26. Szombat
2021. december 3. Szombat
2022. január 7-8. Szombat- vasárnap
2022. január 21. Szombat

Helyszín: 1045 Budapest Szent István tér 5.

 Ezen felül egyénileg egyeztetett időpontban hospitálási kötelezettsége van a résztvevőknek, illetve a gyakorlati feladatok végrehajtására és elméleti anyag elsajátítására otthon kell időt szánni.

A képzés teljesítésének feltételei:

Modulzárók teljesítése
Hospitálás
Záróvizsga (Elméleti teszt+ Gyakorlat)​


A VIZSGA IDŐPONTJA:
2024. január 16. Szombat

Miért nálunk végezd el a képzést?

 • A Team PoleBernadett Sport Egyesület minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: TeamPoleBernadett Sport Egyesület: B/2021/002192 
 • Gyakorlatorientált képzés, de az elméleti alapok elsajátítása is fontos szerepet kap ​
 • Részletes segédanyagot állítottunk össze a képzéshez ​​
 • A képzés szakmai anyagát Floch Bernadett állította össze. Detty többszörös rúdtánc világbajnok, a Testnevelési Egyetemen szerezte diplomáját és több éve dolgozik rúdtánc trénerként. Folyamatosan képzi magát, és a képzés anyagába minden tapasztalatát és tudását összegyűjtötte, hogy Te is keresett és sikeres trénerré válhass. ​​ 
 • Floch Bernadett és Viktória a képzés szervezői több éve dolgoznak együtt. A versenyzésben elért közös sikereik után kezdték el a PoleCenter- Minden, ami rúdtánc! brand építését. Jelenleg több Stúdiót is vezetnek, webshopot üzemeltetnek, saját márkájuk népszerűsítésén dolgoznak. 
 • ​ A résztvevők száma limitált- kiscsoportban tanulhatsz, ahol maximális figyelem jut Rád ​
 • ​Személyes márkád és tréneri munkád beindításához is kapsz segítséget ​
 • Ilyen szintű átfogó képzés nincs másik a piacon! ​
 • Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben befizetsz a képzésre, és nem azt kapod, amit megígértünk, akkor természetesen visszafizetjük a teljes összeget.

…és ráadásként!

Az egész képzést mentorációs folyamat kíséri, ahol választ kaphatsz szakmai kérdéseidre. Minden lehetőséget megadunk, hogy magabiztos trénerként kezdhess el dolgozni. A kiemelkedően tejesítő résztvevők számára munkalehetőséget biztosítunk a PoleCenter Stúdiókban.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

A képzésre való jelentkezés előfeltételekhez kötött:
• Érettségi bizonyítvány
• Államilag elismert sport irányú végzettség (pl. Okj- Aerobik edző, csoportos fitness instruktor, fitness instruktor) vagy tánctanár vagy gyógytornász végzettség
• vagy folyamatban lévő ilyen irányú tanulmány*

Emellett fontos, hogy legyen mögötted legalább 2 év rúdtánc, rúdfitnesz, rúdsport tapasztalat. A középhaladó elemek magabiztos kivitelezése alapkövetelmény!
*A tanúsítványt csak az alapfokú képesítés megszerzése után tudjuk kiállítani.

A felnőttképzési törvény 2020. szeptember 1-én megváltozott. Azóta nem akkreditált képzések vannak, hanem regisztrált felnőttképzők tarthatnak bejelentett képzéseket. Természetesen mi is felnőttképzők vagyunk és minden képzésünk bejelentett, teljesen hivatalosan működünk.

Az aktuális törvényi szabályozások nem tiltják, hogy valaki végzettség nélkül rúdtánc trénerként dolgozzon, de a szakmai és etikai elvek igen. A képzés elvégzését követően a tanúsítványunk igazolja, hogy elvégeztél egy hivatalosan működő felnőttképzőnél bejelentett 120 órás képzést, megtanultad a szakma alapjait. Megszerezted a szakmai tapasztalatot, sikeresen levizsgáztál, így már bátran dolgozhatsz trénerként.

Erre részletesen ki fogunk térni a képzésen is. Edzőként továbbra is használhatod azon tevékenységi köröket, mint eddig.

A képzés 120 órás, amelybe beleszámítanak a jelenléti képzési napok, tananyag feldolgozása, hospitálás, és a vizsga is.

Igen, lehet. A tanfolyam díja ugyanannyiba kerül részletfizetés és egyösszegű fizetés esetén is.
I. részlet jelentkezéskor, legkésőbb október 8-ig
II. részlet december 15-ig
III. Részlet január 15ig

A képzésen 80%-os előírt részvételi arány, ezért belefér 1-2 hiányzás. Ugyanakkor javasoljuk, minden alkalmon a részvételt, a tananyag megfelelő elsajátítása érdekében.

Igen, a tanfolyam vizsgával zárul. A vizsga egy elméleti tesztből, és gyakorlati részből tevődik össze.
A vizsgára bocsátás előfeltétele 5 óra hospitálás a PoleCenter Stúdióban, és a modulzáró feladatok teljesítése. Ezek a feladatok érted vannak, hogy a képzés elvégzését követően magabiztosan kezdhess neki az oktatásnak.

Egy évben maximum egyszer fogjuk elindítani a rúdtánc tréner alapképzést. 2022 őszén garantáltan indul a képzés, viszont ezt nem tudjuk a jövő évre is előre megígérni. Ha nem szeretnél lemaradni az aktuális induló csoportról, jelentkezz be mielőbb! (* A tavasszal induló haladó képzésünk elvégzésének feltétele az alapkézés!)

 • Akik szeretnének rúdtánc oktatással foglalkozni és megkapni minden szükséges szakmai alapot hozzá.
 • Akik már részt vettek tréneri képzésen, de úgy érzik vannak hiányosságaik.
 • Akik már trénerként dolgoznak, de nehézségekbe ütköznek, és szeretnének részt venni egy mentorációs folyamatban.

Mindenkit szeretettel várunk, viszont azok számára nem ajánljuk a képzést,

 • akik nem hajlandóak dolgozni a sikerért
 • akiknek jelenleg nincs rá idejük, hogy részt vegyenek a gyakorlati napokon
 • akik már minden tudnak és nem hisznek a folyamatos tanulás és önfejlesztés fontosságában

Mint fentebb említettük, a képzés során átfogó ismereteket és saját tapasztalatokat osztunk meg. Ezen tudásnak az értéke felbecsülhetetlen. Már a képzés legelső napján kezedben foghatod a jegyzetet és saját PoleSisters szettedet is. A képzés során nem csak az elméletet adjuk át, hanem megmutatjuk a “hogyan”-t is. Innen már csak rajtad áll, hogy a saját tudásodba fektetett pénz hányszorosan térül meg.

Részletfizetési lehetőség biztosított.
A tanfolyam során kiemelkedően teljesítőknek pedig a PoleCenter Stúdiókban is tudunk munkát biztosítani.

Az earlybird akción túl egyéb árkedvezményeket nem tervezünk.

Ez nem arról szól, hogy egy 2*30 perces videós előadásért pénzt kérjünk el és adjunk egy papírt… A legjobb trénereket szeretnénk kitanítani. Ha valaki beéri kevesebbel, akkor sajnáljuk de arra azt kell mondanunk, hogy valószínűleg nem belőlük lesznek a legjobbak.