profi kategória győzelem- comedy- Pole Theatre Ireland 2020

Németországban debütáló gyakorlatom nem csak a döntős gyakorlatok közé jutott be, de a kategória győzelmet is elhozta. Fantasztikus élmény volt, hogy versenyzőim után én is színpadra léphettem és ők ismét elkísértek erre az utazásra. Az eredményhirdetésen a szakma nagyja Dimitry Politov is gratulált és elárulta, hogy ez a gyakorlatom még VB győztes koreográfiámnál is jobban tetszett neki. Hihetetlen érzés volt, hogy az előadásom közben láttam, ahogy a zsűriben nevet a gyakorlatomon.

döntő- Pole Theatre Hungary 2019

Megint egy újabb comedy gyakorlat, melynek megalkotója ezúttal is nővérem Vixi. Ezúttal egy kapcsolat szakaszait dolgoztuk fel.

Tovább

PoleTheatreWorld 2019 winner - PoleBernadett-MC

Minden gyakorlatom, egyedi történetet mondd el. Egyedi jelmezt, háttérvideót és koreográfiát készítünk hozzá. A legapróbb részletre is odafigyelünk. Comedy gyakorlataim bemutatkozó szövegei egyediek és különlegesek. Volt hogy a zsűri asztalra feküdtem fel vagy épp selfiztem a zsűrivel mielőtt felmentem a színpadra. Ezúttal nővérem Vixi, gyakorlatim megalkotója bombasztikusat alkotott. Még a felkonferáló Michelle Shimmy sem bírta nevetés nélkül, aki nem mellesleg a Pole Theatre versenysorozat társtulajdonosa.

profi világbajnoki győzelem Pole Theatre World 2019

A 2017-es Pole Theatre World döntő után, hatalmas öröm volt számomra, hogy 2019-ben ismét bejutottam a világ legjobbjai közé. Győzelmemmel pedig Magyarország első profi világbajnoka lettem, a világ legrangosabbPole Theatre versenysorozatában.

Nézd meg a vb után készült interjúm

döntő- Dubai Pole Cup 2018.

Igazán különleges élmény volt, hogy Dubaiban állhattam színpadra a Dubai Pole Cup verseny. Profil mezőnyben jutottam be a döntősök közé, ahol Joker gyakorlatomat mutattam be. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam gyakorlatom kreativitásáról és a remek előadásmódomról.

döntő- Pole Theatre Germany 2018

Ismét egy újabb comedy sztori. A történet megalkotója ezúttal is nővérem Vixi. Az első olyan verseny melyre csapatom külfüldre is elkísért. Ki gondolta volna, hogy ez még csak a kezdet. Gyakorlatom a Hamupipőke történetét dolgozza fel modern változatban. #Tinderella

3. helyezés Pole Artistic Hungary 2018

Ez a versenygyakorlatom sok szempontból is különleges zsámomra. Ez előtt versenyen még sosom dolgoztam lassú zenére, és ez volt az első alkalom, hogy egy zenét vágás nélkül használtam a színpadon. A versenyek alkalmával szeretem mindig egy új oldalamat megmutatni. Úgy gondolom ez ezzel a gyakorlattal is sikerült. Fogadjátok szeretettel.

profi kategória győzelem- címvédés- comedy- Pole Theatre Hungary 2018

Fogadjátok szeretettel címvédő comedy gyakorlatomat. Amely feldolgozza történtetemet, hogy hogyan lettem szinkronúszóból rúdtáncos. Úgy gondolom a gyakorlatban rengeteg olyan kis szeletét feldolgoztuk a rúdtáncnak amelyet minden rudas magáénak érezhet 😉

2. helyezés és különdíjas gyakorlatom a Pole Artistic Hungary versenyen 2017-ben

2017-ben a Pole Artistic versenyen joker gyakorlatommal nem csak 2. helyezést, de a legegyedülállóbb gyakorlat különdíjat is elnyertem.

Tovább

kategória győzelem- semi-pro- comedy Pole Theatre Italy 2016

2016-ban első PoleTheatre versenyemen. Comedy kategóriában ekkor léptem először színpadra. A gyakorlatom a nevezéstől kezdődően rengeteg változáson ment át. Sok módosítást követően végül 2017-ben a világ legjobb 5 közé is bejutott ez a gyakorlatom.

4. helyezés 2015 Pole Artistic Hungary

Első színpadra lépésem felnőtt korosztályban. Egyedi produkcióm különlegessége az volt, hogy a zenét gyakorlatomhoz készítettem és élőben játszotta a gitáros, amíg én a rúdon dolgoztam.

világbajnoki győzelem - címvédés- 2014 IPSF világbajnokság

2014-ben életem egyik legnehezebb felkészülését csináltam végig a világbajnokságot megelőzően. Hatalmas stressz nehezedett rám azáltal, hogy a versenyen, mint tavaly nyertes vettem részt. Rengeteget fejlődtem a versenyt megelőz felkészülés során és fantasztikus élmény volt újra a világbajnokságon színpadra lépni. Újra látni színpadon a szakma legnagyobba neveit, képeket készíteni velük, beszélgetni. Sok erőt és inspirációt adott ez elkövetkező éveimhez.

Tovább

világbajnoki győzelem - 2013- IPSF világbajnokság

2013- ban az IPSF világbajnokságon állhattam fel a dobogó tetejére junior kategóriában. Ezzel megszereztem Magyarország első junior világbajnoki címét. Gyakorlatomat a Harry Potter filmzenére mutattam be. A versenyt több hónapos felkészülés előzte meg. Hatalmas élmény volt számomra, hogy életemben először külföldön is színpadra állhattam rúdtánc versenyen. Nem beszélve arról, hogy sok ma is világhírű rudast láthattam és versenyezhettem velük egy színpadon. Olyan ismeretségeket szereztem azon a versenyen, amik még ma is különlegesek számomra.
2014-ben megvédtem világbajnoki címemet.

Tovább