Floch Bernadett vagyok, profi rúdtáncos. Háromszoros világbajnok. Kétszeres junior világ és Európa bajnok rúdsport versenyző. Háromszoros Pole Theatre felnőtt profi kategóriagyőztes és Pole Theatre comedy kategóriagyőztes világbajnok.

Bármilyen rendezvény színesebbé tehető egy különleges produkcióval. Fellépőként fontos számomra az adott rendezvény hangulatához megfelelő koreográfiát készíteni. Repertoárom széles és sokszínű, léptem már fel Flamenco, rockos AC/DC, Harry Potter betétdal, és Michael Jackson tribute műsorokkal is, egyéni kéréseket szívesen teljesítek.

Lehet szó sportos, akrobatikus gyakorlatról és szexis showműsorról is egyaránt. Az elmúlt 3 évben többek között a FittAréna nagy színpadán is felléptem. ​Szállítható pódiumos rúddal dolgozom, így a helyszínnel kapcsolatban egyedül a minimum 3 m belmagasság és egyenes talaj a kitétel.

A rudas showműsorok hossza 1 perctől 6 percig mozog, egyéb táncos buerlesqu hangulatú rudas koreográfiák 5-10 perc hosszúságúak lehetnek. Egyedi igény szerint alakíthatóak műsorszámaim.

Árajánlat kérése itt!
Nézz bele itt!