Floch Bernadett vagyok, 3-szoros rúdtánc világbajnok.

2011-ben 14 éves koromban csöppentem bele a rúdtánc világába. Magyarország első junior versenyzőjeként kétszeres világ és Európa bajnok vagyok. 2019-ben a világ legrangosabb versenysorozatán, a Pole Theatre világbajnokságon felnőtt profi világbajnoki címet nyertem. Ezzel egyedülálló magyar sikert értem el. Többszörös kategória győztes, különdíjas versenyző vagyok. 2019-ben A Szakmai Elit Női Kiválóság-i díjat kaptam.

A versenysport mellett hamar felismertem, hogy edzőként szeretném majd folytatni pályafutásomat. 2018-ban diplomáztam a Testnevelési Egyetemen. Szakmai és gyakorlati tudásomat azóta is folyamatosan bővítem és fejlesztem. Hiszem, hogy a hozzám fordulóknak így nyújthatom a legtöbbet és a legjobb segítséget céljaik elérésében.

Végzettségeim:
– Testnevelési Egyetem 2015-2018
– Pirner Alma Rúdtánc és Rúdfitnesz Trénerképzés kezdő, középhaladó, haladó szinten 2015-2016

– Classique Certification with Shimmy&Maddie 2019
-Funkcionális Fascia Tréning továbbképzés (Feövenyessy Medical Fintess Akadémia) 2021
– SMR a sport- és mozgásszervi rehabilitációban továbbképzés (Feövenyessy Medical Fintess Akadémia) 2021
-Köpölyözés, mint modern mobilizációs technika továbbképzés (Feövenyessy Medical Fintess Akadémia) 2021
Sport és Life coach ( Coaching&Love Academy) 2022.

A rúdtánc oktatásával 2016 óta foglalkozom. 2020 tavaszán valóra vált az egyik legnagyobb álmom és nővéremmel Vixivel karöltve megnyitottuk Újpest első rúdtánc stúdióját. Azóta a PoleCenter márkánk kinőtte magát, több helyszínen is elérhetőek rúdtánc edzéseink és tréneri csapatunk is folyamatosan bővül. 2021-ben pedig egyedi rúdtánc/rúdfitnesz kiegészítőket forgalmazó PoleSisters márkánkat is megalkottuk.

Magyarország legelső junior világbajnokaként, több egyedülálló eredményt is magaménak mondhatok. Ugyanakkor az elmúlt évek alatt, mára a versenyzés helyét átvette az oktatás, a tanítás. Felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt dolgozom kezdőtől a versenyzői szintig.

Célom, hogy minőségi oktatás révén támogassam tanulóim, a hozzám fordulókat és általam képzett trénereim hatékony és biztonságos fejlődését.

A rúdtánc megtanított rá hogy merjek nagyot álmodni és hogy semmi sem lehetetlen ha hajlandóak vagyunk érte dolgozni.

Hiszem hogy minden álom egy lépéssel kezdődik.

Every dream begins with one step #eDbwoS

A képen a handspring nevű elem látható a PoleCenter Újpest Rúdtánc Stúdióban

A rúdtánc és rúdfitnesz edzések mellett a nyújtás sem maradhat el