Floch Bernadett vagyok, rúdtáncos. A rúdtánc a hobbym, a hivatásom, az életem.

A sport gyerekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben. 5 éves koromban kezdtem el szinkron úszni; 10 év versenyzés alatt országos bajnoki helyezéseket és nemzetközi eredményeket értem el.

A szinkronúszás helyét 2011-ben átvette a rúdtánc, és azóta is első helyen áll az életemben. Magyarország első junior korosztályú versenyzőjeként, kétszeres junior világbajnok vagyok. Felnőtt kategóriában is többször állhattam dobogón, országos és nemzetközi versenyeken egyaránt. 3-szor nyertem el a Pole Theatre, comedy kategória győztes díját, 2017-ben bekerült a világ legjobb 5 közé a produkcióm 2019-ben pedig megnyertem ugyanebben a kategóriában a világbajnoki döntőt.

2018 júniusában a Testnevelési Egyetemen végeztem aerobik edzői szakon, így a versenyaerobikba is volt szerencsém komolyabb szinten belekóstolni. 2016-tól a step aerobik válogatott csapat kerettagja voltam két évig.

A rúdtáncban a versenyzés mellett az oktatásban is több éves tapasztalattal rendelkezem. 4 évig a Dollhouse Buda trénere voltam. 2017 óta a Baross Egészségközpontban rúdtánc oktatója vagyok. 2020-ban társalapítója lettem a Pole Center Újpest rúdtánc stúdiónak.

A rúdtánc számomra a legtökéletesebb önkifejezési forma: a sportos erőelemek és nőies színpadi jelenlét tökéletes ötvözete.

Célom a rúdtánc megismertetése, megszerettetése az emberekkel.

A rúdtánc megtanított rá hogy megéri keményen dolgozni, legyen szó egy versenyről, egy trükkről a rúdon vagy bármi másról, mindig meglesz az eredménye. Bárki bármikor be tud csatlakozni, sportmúlttól, testalkattól, kortól függetlenül. A lehetetlen nem létezik…

​ „Every dream begins with one step” #eDbwoS