Pózok a rúd mellett, amik mindig jól mutatnak a képeken! 😉

Kérem az ingyenes anyagot!

csoportos fotózásaink

Egy fotózás igazán remek alkalom arra, hogy megkoronázd szorgalmas munkád, amit a trükkök elsajátításába és saját fejlődésedbe fektettél.

Vedd fel a kedvenc edzős ruhád, vagy válassz egy nőiesebb szettet, és örökítsd meg kedvenc trükkjeid. Büszkén mutathatod majd a képeket ismerőseidnek és barátaidnak, amint legyőzted saját határaid. Kezdőként is érdemes fotókat készíteni, hiszen sokan elképzelni sem tudják, mi az a rúdtánc, így megismertetheted velük új hobbidat. Évek múltán, amikor már haladó szinten leszel, pedig fantasztikus érzés lesz visszatekinteni, és látni mennyit is fejlődtél utad során.

Rendszeresen szervezünk fotózásokat a PoleCenterStúdióval együttműködve. Minden évben tartunk szezonális fotózásokat, például Valentin napra, vagy karácsony alkalmából. Mindig az eseményhez illő díszlettel. Nyáron pedig a kültéri fotózásoké a főszerep.

A csoportos eseményekért kövesd figyelemmel a stúdió Facebook oldalát, és irtakozz fel hírlevelemre, hogy elsők között értesülhess programjainkról. Amennyiben nem akarsz várni a csoportos eseményig, lehetőség van egyéni időpontot foglalni.