2015 Könyves Kálmán Gimnázium Szalagavató

2015-ben érettségiztem a Könyves Kálmán Gimnáziumban. Gimnáziumi éveim alatt két világbajnoki címet szereztem junior kategóriában. Nagyon sokat jelentett számomra, hogy iskolám büszke volt az eredményeimre. Nem csak év végén kaptam kitűntetést kiváló sportolói és tanulmányi eredményeimért, de a szalagavatón is felkértek egy bemutatóra.

2015 Infusion Trió 

Az Infusion Trió zenekar élő koncertjén léptünk fel egykori VB felkészítő edzőmmel Pálmaffy Barbarával. A videóban egyéni gyakorlatom látható. Az Infusion Trió a Hungary’s got talant műsor aranygombot nyert versenyzői.

Málta Lazy Pirate Boat Trip

Egy rúdtáncos mindig rúdtáncos. Ha elkezd az ember ezzel a sporttal foglalkozni egy idő után minden oszlopban és póznában, kapaszkodóban a lehetőséget látja. Nővéremmel Máltán nyaraltunk, ahol este egy hajókiránduláson vettünk részt. Így a hangulat hevében kihasználtam az alkalmat és felpattantam a tánctér közepén lévő rúdra. A videó remekül bizonyítja, hogy egy átlagos szombati bulit is fel lehet dobni egy rövid rúdtánc bemutatóval.

Testnevelési Egyetem gólyabál rúdtánc bemutató

PoleBernadettként 3. éve vagyok a TF gólyabál műsorának fellépője. Ezúttal ismét szerettem volna a rúdtáncnak egy új oldalát megmutatni, ezért Váradi Orsit kértem fel egy duózásra aki szintén az egyetem tanulója.

Tankcsapda

A Tankcsapda együttes karantén felhívására készítettem ezt a videót, mely végül a döntősök közé is bejutott. Sajnos a like versenyt nem sikerült megnyernem, de a Tankcsapda csatornáján videóm 15ezer feletti megtekintésnél tart. A videó teljes mértékben saját készítésű! Kiskorom óta kedvenc zenekarom a Tankcsapda, így igazán megtisztelő, hogy bejutottam a döntősök közé.