Magyarország legnagyobb rúdfitnesz videótára:

 a STEPbySTEP ONLINE 

Csatlakozz Te is, és légy részese! Eddz hatékonyan és biztonságosan otthon is!

Csatlakozom a programhoz

 

Szeretettel köszöntelek ONLINE programom oldalán!

 

Floch Bernadett vagyok, többszörös rúdtánc világbajnok, diplomás edző. A rúdtánc a hobbym, a hivatásom, az életem. Bővebben itt olvashatsz rólam.

Több, mint 5 éve dolgozom rúdfitnesz trénerként, és közel 10 éve űzöm ezt a mozgásformát. Már egész fiatalon gyakorlati és elméleti szinten is intenzíven képeztem magam, ezáltal ugrásszerű fejlődésen mentem keresztül. Hirtelen, 19 évesen arra eszméltem, hogy saját magam edzője lettem.Ez rengeteg nehézséget szült, hisz amellett, hogy irányítottam a tanítványaim edzéseit, a saját magam órája megtervezése is az én nyakamba zúdult. Rengeteg energia és idő volt a teremfoglalás, odajutás, aztán pedig ott találtam magam a teremben, hogy akkor most mit is csináljak.

Mennyivel egyszerűbb, ha nem kell azon törni a fejed, hogy mit csinálj, hanem elegendő követni, amit az edző mond!

MI AZ A STEPBYSTEP online program?

A StepbyStep programom egy online edzésrendszer. Fő része a weboldalmon megtalálható videótár. A videótárban különböző oktató anyagokat találsz témakörökbe sorolva. Mindemellett lehetőséged van minden hónapban velem edzeni egy workshop keretein belül és a program tagjaként folymatosan támogatlak fejlődésedben!

Így segít Neked az online edzés programom:

 • Nem vagy helyhez és időhöz kötve, bárhol, bármikor végezheted az edzést – akár az otthonodban is, ha van saját rudad.
 • Minden tudásom belefektettem az anyagokba! Mindig megtanítom Neked a helyes kivitelezést! Magabiztos alapokat kapsz, és határtalan fejlődési lehetőséget. Folyamatosan képzem magam és tanulok, hogy át tudjam adni a tudásom Neked is!
 • Állandó motivációval fogom kezed. Megosztom Veled saját tapasztalataim is, és extra tippeket adok Neked, hogy még eredményesebben fejlődhess.
 • Egy fantasztikus közösség tagja leszel, hozzád hasonlóan motivált rudasokat ismerhetsz meg.

Kiknek ajánlom a programot?

 • Középhaladóknak, akik a stúdióba járás mellett szeretnének otthon is edzeni
 • Haladóknak akik úgy érzik megrekedtek egy szinten
 • Az alap forgások elsajátítását követően bárkinek aki szeretne otthon is gyakorolni, és útmutatásra van szüksége
 • Azoknak akik úgy érzik, nincs a közelükben olyan stúdió ahol szakmailag jó kezekben lennének.

(Fontos teljesen kezdőként fontosnak tartom az azonnali visszacsatolást. A helyes alapok elsajátítása elengedhetetlen így a forgások elsajátítását nem javaslom, egyedül. Egy helytelen kivitelezés könnyen sérüléshez vezethet. Amennyiben teljesen kezdő vagy de szeretnél belevágni a rúdtáncba/rúdfitneszbe csatlakozz személyes edzéseinkhez vagy foglalj időpontot online magánórára. További információk és jelentkezés: polecenterrudtanc@gmail.com)

Hogyan működik az edzésprogram?

Az edzések havi előfizetéses rendszerben működnek. A tagsághoz első sorban regisztráció szükséges, majd a csatlakozás gombra kattintás, amit végül a fizetés követ. A fizetés banki átutalással vagy a weboldalon barionon keresztül kártyával is lehetséges.

A befizetés megérkezését követően a saját felületre belépve aktiválódik a tagság és elérhetővé válik az online rendszer: láthatóvá válik minden eddigi videó anyag.

Ezután a rendszer a befizetett hónapban bármikor elérhető lesz, az anyagok a nap 24 órájában rendelkezésedre állnak.

Az előfizetéses rendszerhez minden hónap első 5 napján van lehetőség az adott hónapra becsatlakozni. A 5 nap lejárta után már csak a következő hónapra tudsz előfizetni. (Ezt azonnal meg is tudod tenni, nem kell attól félned, hogy esetleg a következő hónapban is lecsúsznál róla)

Ezt a szabályt az anyagok feldolgozásához szükséges idő miatt kellett meghoznom, illetve nem akarom, hogy feleslegesen kelljen kifizetned az egész hónap árát, ha mondjuk 27-én döntesz úgy, hogy csatlakozol. Ne aggódj, az anyagok folyamatosan gyűlnek , így nem fogsz lemaradni semmiről!

Amikor aktiválódik a tagság, hozzáférsz a teljes könyvtárhoz. A weboldalon keresztül, illetve erre a célra létrehozott facebook csoportban pedig tartjuk a kapcsolatot. Ha további segítségre van szükséged emailben, és social média felületeimen reggel 9 órától este 8 óráig elérhető vagyok.

 Speciálisan a STEP by STEP online program résztvevőinek készülök személyes workshopokkal is.

 

Milyen videókat találsz a videótárban?

A videótárban ma már több, mint 300 oktatóvideó található, és ez minden hónapban további videókkal bővül.  A videókat kategóriákba rendezve találod meg a felületen így az aktuális kedvedhez igazíthatod az edzésed.

Kategóriák amiket megtalálsz a videótárban: 

 • Alappózok a rúdon I.
 • Alappózok a rúdon II.
 • Klasszikusok- haladó elemek
 • Pózok- minden ami jól mutat a fényképeken
 • Kombinációk 3 szintre besorolva
 • Handspring megtanulása lépésről lépésre
 • Haladó forgások
 • Nyújtás blokkok és teljes edzéseket
 • Erősítés blokkok rúddal és rúd nélkül

…és ez még nem minden 😉

Mit tartalmaz a havi előfizetés?

 

 • Hozzáférés a videótárhoz.

Ma már több mint 300 videót tartalmaz az online felület. Már a csatlakozáskor a hozzáférést kapsz a teljes könyvtárhoz: minden videó  elérhetővé válik. Bármikor alkalmazható bemelegítés és óra végi nyújtás blokk. Oktató videók a középhaladó szintű alap trükkök helyes kivitelezése, kezdő és haladó trükkök és kombinációk. Nyújtás és erősítő edzések.  Ami hónapról hónapra új anyagokkal bővül.

 • Havi szinten új tartalom.

Minden hónapban új anyagokkal bővül a videótár. Új trükkök és kombinációk. Nyújtás videók. Pózok és kombinációk minden szinten. Variációk és exkluzív tippek tőlem, hogy SIKERESEBB legyen a fejlődésed.

 • Havi egy INGYENES WOKRSHOP a tagok számára.

Minden hónapban egy személyes workshop edzéssel is várlak. Ennek keretein belül személyesen is feldolgozzuk az adott hónap anyagait, az anyagokkal kapcsolatosan felmerült kérdéseket. Számomra valóban fontos, hogy hasznos tartalmakkal lássam el a tanulóim, de ahhoz hogy igazán hatékonyan segíthessem a fejlődésük kiegészítettem a programot egy ingyenes workshoppal hogy ezzel is lehetőséget teremtsek a segítség nyújtásra. Persze az edzést online is közvetítjük és utólag is visszanézhető, hogy aki nem tud ott lenni az se maradjon le!

 • Motiváció

Állandó támogatás egyenesen tőlem.
Tudom, hogy nem könnyű egyedül edzeni, és néha elfogy az ember motivációja. Személyesen állok rendelkezésedre, és folyamatosan motivállak, segítelek a fejlődésben. Ha elakadsz egy anyagnál, kérdésed van folyamatosan rendelkezésre állok. Kérdés esetén kereshetsz bátran!

 • Közösség

  Csatlakozhatsz a kizárólag előfizetőim számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol hozzád hasonló fejlődni vágyó rudasokkal is megismerkedhetsz.

Már említettem, de kiemelném itt is! Nem foglak magadra hagyni az anyagokkal, együtt is fogunk edzeni, és a kérdésekre is mindig szánok időt. Amennyiben az anyagokkal kapcsolatban több kérdést is kapok, videós formában válaszolok rájuk.

Ez még nem minden! További extrákkal is készülök, csak STEP by STEP online tagoknak. A program tagjaként exkluzív kedvezmények várnak Rád!

 

A havi tagság ára 8390Ft/hó .

Csatlakozást követően eléred az összes eddigi anyagot és részesülhetsz a kedvezményekben!

Lépj a határtalan fejlődés útjára Te is! Csatlakozz!

 

Ne feledd: “Minden álom egy lépéssel kezdődik”

STEP by STEP by PoleBernadett

Csatlakozás

Fontos, a program tagjaként, minden segítséget igyekszem megadni Neked, de ne feledd a programot saját felelősséged szerint veheted igénybe!

 

 

További kérdésed van az edzésprogramról?

Gyakran Ismételt kérdések:

?Pontosan milyen új anyagok lesznek?

Van egy folyamatosan bővülő alap bázis, melyet csatlakozáskor el fogsz érni. Utána havi szinten 8-10 új  tartalamat hozok a videótárba. Pózok és kombinációk különböző szinten, emellett hónapról hónapra extra tartalmakkal is készülök Nektek.

?Van egy csomó tutorial videó instán meg youtube-on is. Minek az előfizetés?
Az előfizetés egy komplex rendszer. Minőségi felvételeket és minőségi oktatást kapsz, amire mindig tudsz építeni. Nem kell gondolkodnod, hogy, hogy fogj bele hogy melyik videót válaszd, melyik platformon, hogyan építsd fel az edzésed, mit csinálj hogy csináld, mit mivel kombinálj. Itt mindent egyszerre profi körülmények között megkapsz és egyben egy egyedülálló közösség tagja lehetsz. Veled volt már olyan, hogy egy tutorial videót megpróbáltál nem sikerült majd az esélytelenek nyugalmával hagytad is a fenébe? NA ITT ILYEN NEM LESZ! 😉 Folyamatosan támogatni foglak így, ha elakadsz én itt leszek és mindent megteszek a fejlődésed segítése érdekében!
 
?Járok stúdióba edzeni, csatlakozhatom?
Természetesen igen. Ez nem probléma. 
 
? Járok stúdióba is edzeni van értelme az előfizetésnek?
Abszolút! Az anyagok között találsz nyújtás és erősítő videókat is, amivel kiegészítheted a stúdióban végzett edzéseid.
 
?Trénerként dolgozom már. Csatlakozhatok?
Igen. Trénerként számomra különösen fontos, hogy hiteles legyek és mindig változatos edzést tartsak. Éppen ezért én is folyamatosan képzem magam. Ez a program trénerként is tökéletes lehetőség a szakmai fejlődésre és inspirálódásra egyaránt!
 
 
10 éve tréner vagyok, nekem akarsz újat mondani?
Igen. Ahogy említettem edzőként különös fontos, hogy folyamatosan fejlődjünk. Én is ezt teszem. A sportág rengeteg lehetőséget és megközelítést tartogat magában. Ez pedig egy jó lehetőség, hogy egy új nézőpontot ismerj meg. Olyan kombinációkat, elemeket, variációkat, amikre Te eddig esetleg nem gondoltál. Sikerre vitt tanítási gondolataim és módszereim is ellesheted. De nem egyszer találkoztam már olyannal is, hogy több éve tanító edzőt én világosítottam fel a helyes kivitelezésről. Láss csodát egyből sikerült is az évek óta sikertelenül gyakorolt mozdulat!
 

?Csak bankkártyával lehet fizetni?

Mivel a tagság a havidíjak automatikus levonásával működik, ezért kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni.
A havidíj levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz.

 

?Csak Facebook profillal lehet előfizetni?

Nem! A videós felületet a honlapomon keresztül érheted el, ez egy független felület, a honlapomon kell regisztrálnod a tagsághoz. Viszont ne feledd, hogy ha nincs a Facebook profilod, akkor kimaradsz a csoportból, és nem tudsz részt venni a LIVE edzésen és kérdezz-felelek-en.

?Mi történik, ha lejár a bankkártyám?
Ne aggódj, fogsz kapni figyelmeztetést, és a Profil oldalon könnyen megadhatsz egy új kártyát.

?Azt lehet, hogy egy hónapra előfizetek, minden tananyagot letöltök, és aztán lemondom?

Már egyetlen havidíj befizetésével hozzáférsz a Videótáram teljes részéhez. A videókat nem lehet letölteni, tehát ha egy hónap alatt nekiesel és intenzíven végig nézed az összes oktatóvideóm, akkor hajrá! Viszont az élőkről, a Facebook csoportról, az exklúzív programokról le fogsz maradni. Akkor legyél tag, ha FOLYAMATOSAN szükséged van támogatásra, iránymutatásra, és szeretnél fejlődni.

?Hogy lehet lemondani az előfizetést?

Az előfizetésedet természetesen bármikor, indoklás nélkül lemondhatod. A legegyszerűbb módja, ha bejelentkezel a Profilodba és a Tagság lemondása gombra kattintasz.
A tagságod a hónap végéig aktív marad, és hozzá fogsz férni az anyagokhoz. Következő hónaptól azonban már nem fogod látni a videókat, és a Facebook csoporttag sem leszel.

?Lemondáskor jár vissza pénz?

Nem. Ha le szeretnéd mondani a tagságod, akkor a következő hónaptól tudod megtenni.

?Ha egyszer lemondtam, visszajöhetek még tagnak?

A program egyik fő értéke a folyamatos fejlődés és a közösség. Ezért nem tudom támogatni csiki-csuki tagokat. Amikor valaki először lemondja a tagságát, 3 hónapig nem fizethet elő újra. Ha visszajön és másodszor is lemondja, akkor végleg ki kell zárnom sajnos a programból. Ebben szigorú vagyok, de ettől lesz hatékony a fejlődésed, és minőségi a csapat.

?Idáig elolvastam, és még mindig bizonytalan vagyok.

Hmm köszönöm az őszinteséged! Én hiszek a programomban, és biztos vagyok benne, hogy pozitív hatással lesz az edzésedre. Ne a kezdetleges, színvonaltalan Facebook csoport edzésekből indulj ki, ha esetleg onnan ered negatív tapasztalatod.
Böngészd Facebook és Instragam oldalaim, ismerj meg közelebbről! Színpadi produkcióim során is arra törekszem, hogy a legjobb legyek. – Ez a program esetében is így van! ( Nincs online edzésprogram világbajnokság, de tudom, hogy döntős lenne 😀 )

 


Maradt még megválaszolatlan kérdésed? Lépj kapcsolatba velem! 

KAPCSOLAT