Mi a coaching?

A coaching egy olyan folyamat mely során a coach által vezetett, irányított kérdéseken át, megismerhetjük a bennünk zajló folyamatokat, feloldhatjuk elakadásaink és megoldást találhatunk problémáinkra. A coaching a belső blokkokra segít rámutatni, rátalálni majd feloldani a nehézségeket és elérni a céljainkat.

A coaching folyamat

A coaching mindig folyamatban értelemzendő, általában 4-6 alkalom. Egy-egy alkalommal az ülések 60 percesek. Fontos, hogy a coach nem pszichológus és a folyamat nem pszichoterápia. A coaching a múlt feldolgozásával csak a jelen megértéséig foglalkozik, előre mutató és célorientált. Így a folyamatok valóban a probléma megoldásra a kitűzött cél elérésére koncentrálnak.

Milyen problémákkal fordulhatsz hozzám?

Life és sport coachként az élet ezen területeit érintő bármilyen problémával, megkereshetsz illetve, ha ezeken a területeken fejlődni, előre lépni szeretnél. Például: magánéletet érintő problémák, párkapcsolati elakadások, munkahelyi gondok és előre lépések, családi és baráti kapcsolatok, szabadidős, amatőr és versenyszerű sport problémák és fejlődési előre lépések stb.

Hogyan segít Neked a coaching?

A coaching ülések által, elmélyedhetsz az önismeretben. Sokszor egy-egy élethelyzetben,
nehézségben azért sem tudunk előre jutni mert ugyanazokhoz a berögződéseinkhez,

megszokásainkhoz nyúlunk. A coachként külső szemlélőként segítek Neked a perspektíva
váltásban, új felismerések rátalálására. Sosem ítélkezem és sosem adok tanácsot csak
kérdezek, így ezek a válaszok és megoldási lehetőségek mindig valóban a hozzám fordulóé. A
több alkalmas folyamatnak köszönhetően pedig nem csak elméletben, de a gyakorlati
megvalósításban is segítelek és támogatlak.

Hogyan zajlik a coaching?

A folyamat megkezdése előtt minden esetben egy ún. nulladik találkozóval kezdjük. Ez egy kötelezettségtől mentes 20-25 perces alkalom. Történhet telefonon vagy akár online is.

Ezt követően, ha a folyamat megkezdése mellett döntünk az üléseket vagy online videó hívás formájában vagy személyesen bonyolítjuk le.

A személyes alkalmak helyszíne:
1045. Budapest Árpád út 88. PoleCenter Boutique stúdió

Ár: 8000Ft/ alkalom

Jelentkezem

Miért válassz engem?

A sport gyermekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben. Kisiskolás koromban kerültem bele a szinkronúszásba. Majd 14 évesen a rúdtánc világába csöppentem, a Testnevelési Egyetemen töltött éveim alatt pedig a verseny arobikkal is válogatott szinten foglalkoztam.

Versenyzői pályafutásom alatt sokféle edzővel dolgoztam együtt, rengeteg technikát és sokféle hozzáállást megismerhettem. Ez idő alatt rájöttem, hogy a pszichológiának milyen fontos szerepe is van. Mind a sportolói mind a hétköznapi életben. A sportolóként hosszú utat jártam be míg eljutottam a magabiztos versenyzésig az első házibajnokságtól, a felnőtt VB címig. Tanulmányaim alatt visszaigazolást kaptam a bennem zajló folyamtokra, sikerült megértenem és elfogadnom ezeket.

Én magam is hosszú utat jártam be, ami a lelki fejlődést illeti. Magánéleti problémáim rendbetétele rengeteget segítettek a lelki egyensúlyom kialakításában és így a sportolói és magán életemben egyaránt. Hiszem, hogy minden fejben dől el és minden csak hozzáállás, munka kérdése. A boldogság számomra a testi és lelki egészség együttesen, amelyeken egy életen át kell dolgozni. Míg az edzés a fizikai létünket tartja rendben, addig a coaching remek lehetőséget biztosít elakadásaink, problémáink megoldására és így a lelki békénk megtalálásra.

Az évek alatt több száz nővel foglalkoztam, kaptam betekintést az életükbe és voltam támaszuk, mint az edzőjük. Coachként még inkákbb segíthetem a belső fejlődést!

„Detti nem csak a legjobb rúdtánc edző, hanem mint coach is fantasztikus. Rengeteg segítséget
kaptam tőle, mikor teljesen magam alatt voltam és nem láttam a kiutat. Közvetlenségével,
kedvességével segített, hogy nyíltan, őszintén tudjak beszélni a problémáimról. Segített felállni a
mélypontról, a kérdéseivel rávilágított arra, hogy mit kell tennem, merre kell haladjak, hogy legyőzzem
a félelmeimet, és visszatérjen az életkedvem, az önbizalmam.
Rengeteg motivációt kapok tőle, mindig erőt önt belém, és tudom, hogy bármikor bizalommal
fordulhatok hozzá. Egy csodálatos ember és nagyon örülök, hogy megismerhettem.”

Komondi Évi

Vedd az életed irányítását a kezedbe és élj olyan életet, mint amit megálmodtál magadnak!

Hiszem, hogy minden álom egy lépéssel kezdődik!

Tedd meg az első lépést most kérd az ingyenes konzultációt itt!