Iratkozz fel

Feliratkozásommal hozzájárulok, hogy az általam megadott email címre hírlevelet küldjön az oldal üzemeltetője. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.

MINDEN, AMIT A RÚDTÁNC VERSENYZÉSRŐL TUDNOD KELL!

Ezt a workshopot azoknak találtam ki, akik kacérkodnak a versenyzés gondolatával, de nem tudják, hogyan fogjanak bele. Aki indult már versenyen, de szeretne még többet kihozni magából és még jobban teljesíteni annak is itt a helye! Ezen a workshopon a rúdtánc versenyzés témakörét beszéljük át a nulladik pillanattól a felkészülés utolsó lépéséig. Itt mindenről lesz szó, amit tudnod kell, ha rúdtánc versenyzésre adod a fejed.

Én magam versenyzőként nőttem fel. A rúdtánc versenyzésben pedig közel 10 éves tapasztalatom van. Minden műfaját volt szerencsém kipróbálni, legyen az sport, a művészi art vagy az egzotikus glamour irányzat. Három világbajnoki címet, több profi kategóriagyőzelmet, és számos különdíjat is szereztem az évek során. Bővebben…

Ezen a workshopon elárulom minden titkom és bevált praktikám, amit az évek során elsajátítottam. Legyen szó nemzetközi versenyről, országos bajnokságról, vagy amatőr házi bajnokságról, a színpad ugyanaz a mumus, ahova a legtöbb ember fél kiállni, és a felkészülés ugyanolyan alázatos munkát követel. Ki ne szeretne tökéletesen mutatni a reflektorfényben és csillogni a rúd tetején?

Szeretnéd könnyedén venni az akadályokat? Kéne pár tipp, hogy mi kell a tökéletes gyakorlathoz? Ez a workshop éppen erről szól. Iratkozz fel hírlevelemre nehogy lemaradj a következő alkalomról mikor elárulom.

VERSENYZÉS IZGULÁS NÉLKÜL

Ez az egyedülálló workshopom a verseny napját és a versenyre való pszichés felkészülést tárgyalja. Hiába készültél fel fizikálisan jól, ha fejben nem összpontosítasz, a színpadon nem fogod tudni kihozni magadból a maximumot. Ezen a workshopon megosztok minden apró trükköt és titkot melyet több éves versenyzői karrierem során tanultam. Mit tegyél az izgulás ellen? Hogyan tanulj meg gyorsan reagálni a színpadon a közönség visszajelzéseire? Mi kell egy tökéletes gyakorlat végrehajtásához?

Egy versenyen nem elég, hogy erős elemeket mutatsz be a gyakorlatodban, és sokat edzel. Mindenki úgy megy oda, hogy a legjobbját szeretné mutatni, és mindent belead. A végeredményt azonban rengeteg apróság tudja befolyásolni, de ha mindenre felkészültél, akkor nem érhet meglepetés 😉 Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a következő workshopomról. Amennyiben érdekel a versenyzés látogass el versenyfelkészítés oldalamra és a blogomra.