Barion Pixel

A világon minden megtanulható, legyen szó nyelvről, főzésről, autószerelésről, vagy bármi másról. A kérdés az hogy van-e rá kellő motivációd?
Ha valamit akarsz csak dolgoznod kell érte, a munka sosem vész el legyen szó bármiről előbb utóbb biztos hogy sikerülni fog. Nem szabad elkeseredni ha nem megy elsőre vagy másokat figyelni, hogy nekik miért sikerült sokkal gyorsabban. Foglalkozz magaddal és élvezd a tanulás folyamatát. Senki sem úgy született hogy tudja.

10 évet szinkronúsztam, 3 évet versenyaerobikoztam több mint 7éve rúdtáncolok. Néha bele-bele kóstolgattam a tornába. Sose szerettem hidazni, de aztán a vállam nyújtása miatt el kellett kezdeni csinálni aztán szépen lassan megszokta a testem és sok!!!, ismétlem rengeteg sikertelen próbálkozás után sikerült ezt is kiviteleznem és felállni belőle.
Attól hogy egy adott elem nem sikerül éppen még nem jelenti azt hogy nem vagy/ nem leszel rá képes. Idő és kitartás kérdése. Videókat elnézegetve hajlamosak vagyunk azt hinni hogy ez milyen könnyű, pedig sosem tudhatod hogy a másiknak mennyi munkája van benne. Előfordul hogy valami elsőre sikerül és igen bődületesen jó érzés tud lenni, de valljuk be az esetek többségében azért többször kell próbálkozni. Ha elsőre nem megy csináld újra. Előbb utóbb úgyis összejön csak idő kérdése.

A siker komfortzónán kivül van. Csak rajtad múlik…. 😉

#everydreambeginswithonestep #eDbwoS #PoleBernadett #skyisthelimit#everythingispossible #workhard #nevergiveup #poledance #polegirl#poledream #neverwakeup #doit #workonyourself #motivation#workinprogress

Sponsored by MAX nutrition Rúdvilág Rúdvilág Stúdió✔,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük