Barion Pixel

2017-ben már kijutottam a PoleTheatre világbajnoki döntőjére, a legjobb 5 között versenyezhettem ami már önmagában igen nagy elismerés. Ugyanakkor úgy éreztem győzhetek is. A gyakorlatom rengeteget fejlődött a kezdeti verzió után. Sok változtatás, munka hónapokig tartó edzés volt mögöttem. Úgy gondoltam jó esélyekkel indulok, de végül nem én lettem a kategória győztes. Csalódott voltam. Nagyon is, főleg hogy mellettem ugyanekkor másik kategóriában született egy magyar győzelem. Persze örültem neki megérdemelt volt, ahogy az én kategóriámban is megérdemelten győzött a másik csapat, de attól még csalódott voltam.

Másfél évre rá, pár hónapja az én nevem mondták az eredményhirdetéskor a Pole Theatre World döntőjében. Hihetetlen érzés volt. Ott voltak a szüleim, nővérem a versenyen, élőben nézték. Többen is megismertek és odajöttek a verseny után hogy már az előző gyakorlatom is mennyire imádták, de ezt teljesen átérezték és nagyon vicces volt. De ami számomra igazán kerekké tette a történetet, hogy Londonban lettem ismét világbajnok. Így 3. világbajnoki címem is ebben a városban szereztem, a nagyszüleim házassági évfordulójának napján, akik emlékére készült a gyakorlatom.

Örülök hogy nem nyertem 2017-ben. Oka van annak ha nem nyersz, és ez nem azt jelenti hogy ne érdemelnéd meg. Az életben meg kell tanulni türelmesnek és kitartónak lenni. 2014 óta álmodtam arról hogy majd egyszer felnőtt kategóriában is győztesnek mondhatom magam. Azért mert nem sikerül elsőre még nem jelenti azt hogy nem vagy rá képes, csupán jobbnak kell lenned. Jobbnak kell lenned saját magadnál.

Mikor csalódás ér az adott pillanatban talán fáj nem értjük miért történik velünk. De később egy hét, fél év, vagy évek múlva rá jövünk hogy meg volt az oka amiért így történt. Ha kudarc és csalódás ér, fel is adhatod, gyárthatsz kifogásokat hogy ez miért nem neked való vagy hogy neked miért nem megy. VAGY felfoghatod úgy hogy valamivel még jobbnak kell lenned és tekinthetsz a kudarcra lehetőségként és fejlődhetsz.

Én mindig az utóbbit választottam. Néha az élet azért vesz el tőled valamit hogy aztán sokkal jobbat adhasson!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük