Barion Pixel

10. jó ok, hogy ne halogasd tovább a csatlakozást a

StepbyStep online programba

  1. AJÁNDÉK. Akik február 3-ig véglegesítik a tagságukat a tagsági díj befizetésével, azoknak praktikus ajándékkal készülök: fertőtlenítő kendő csomag rudas designolással.

  2. MOTIVÁCIÓ. Készítettem egy felmérést, mely meglepő eredményeket adott számomra. A megkérdezettek nagy része az otthoni edzések legnagyobb nehézségének a motiváció hiányát jelölték meg. Erre is megoldást nyújt a program: állandó motivációval fogom kezed!

  3. SOKSZÍNŰ ANYAGOK EGY HELYEN. Rudas edzés, nyújtás, erősítés, előre rögzített videók, élő videók és kérdezz-felelek. Nincs szükséged 4-5 külön csoportba befizetni, hisz mindent elérsz egy helyen, csupán egy magánóra áráért. ( Havi tagság a programba 7990.-/hó)

  4. ÁLLANDÓ ÚTMUTATÁS. Havi szinten bocsátom rendelkezésedre az új anyagokat. Nem kell többé azon törnöd a fejed, hogy fogj bele az otthoni edzésbe, hisz konkrét útmutatást ad a program.

  5. ÉRTÉKET KAPSZ Már a csatlakozáskor 30.000 Ft értékű anyag áll a rendelkezésedre, amihez hozzá is férsz, amint véglegesíted a befizetést.

  6. RUGALMAS. Nem vagy helyhez és időhöz kötve! Bárhol, bármikor végezheted az edzést – akár az otthonodban is, ha van saját rudad, vagy a barátnődnél, ha neki van. Egy a fontos, hasítson a net!

  7. TE IS ALAKÍTOD AZ ANYAGOKAT. Abban tudsz fejlődni amiben igazán szükséged van.

  8. FEJLŐDÉS A GYORSÍTÓSAVBAN. Megosztom Veled saját tapasztalataim is, sőt még extra tippeket is adok Neked, hogy még eredményesebben fejlődhess. Ha kérdésed van keress bátran, állok rendelkezésedre!

  9. KÉPZETT EDZŐTŐL TANULHATSZ. Mindig megtanítom Neked a helyes kivitelezést! Magabiztos alapokat kapsz, és határtalan fejlődési lehetőséget. Folyamatosan képzem magam, külföldi tréningeken is részt veszek, hogy tudásom minél korszerűbb, széleskörűbb és fejlettebb legyen. A világbajnoki győzelmem kapcsán Elit szakmai kiválóság díjat vehettem át (2019 Szombathely). Szeretném átadni a tudásom Neked is!

  10. A STEP by STEP ONLINE CRYSTAL tagok további kedvezményekben részesülnek. Ne halogasd, válj Te is mielőbb Crystal taggá.

(*CRYSTAL taggá azok válhatnak, akik legalább 4 havi összefüggő aktív tagsággal rendelkeznek. Például, ha valaki februártól tag, akkor május végén válik CRYSTAL taggá, amennyiben meghosszabítja a tagságát a következő hónapra is.)

 

CSATLAKOZOM A PROGRAMHOZ!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük