Barion Pixel

Vendégeim visszajelzése.

Úgy gondolom, hogy bár nagyon fontos hogyan pozicionáljuk saját magunk, és miképp beszélünk magunkról, mégis ha valakiről átfogó képet szeretnénk kapni érdemes a környezetének a véleményét kikérdezni.

A visszajelzés fontos. Az újpesti Stúdióban rendszeresen megkérdezzük vendégeink véleményét, hiszen ebből rengeteget tanulhatunk.

Összegyűjtöttem pár véleményt, amiket az évek során kaptam, és közel állnak a szívemhez.

  •  Szilvi (2019 Pole Artistic Hungary, amatőr kategóriájának 2. helyezettje)

Szavakkal kifejezni nem lehet, hogy mit nyújtott számomra a versenyre készülés időszaka és maga a verseny.

Egy olyan úton vezetett végig Detti, mellyel nemcsak a versenyzői életmódba nyertem bepillantást, hanem önmagam felfedezését, határaim tágításának megismerését is lehetővé tette.

Emlékszem, ahogyan az első edzések alkalmával még elkerekedett a szemem, amikor Detti sorra pakolta be a számomra akkor még lehetetlennek tűnő gyakorlatokat a koreográfiába. Detti végig hitt bennem, jelszava pedig: menni fog csak én is kötelezzem el magam-e mellett. Döntöttem és tényleg egy csoda lett a végeredmény! Akárhányszor nézem végig a videót, még mindig ez az érzés fog el. Detti versenyzői rutinjának és támogatásának köszönhetően mindez sikerült is. A színpadra lépés egy megvalósult álom volt számomra. Ott már határtalanul könnyednek éreztem mindent és nagyon élveztem minden egyes pillanatát. A 2. helyezett eredményem pedig óriási meglepetés volt.

Köszönöm Dettinek a minden szempontból profi és lelkiismeretes felkészítést, hiszen nem csak a koreográfiát és a testi-szellemi felkészülésemet segítette, hanem számos olyan lelki támogatást kaptam tőle, melyek nélkülözhetetlenek a színpad és a verseny világában.”

  • Gabriella

Egy remek edzőt és embert ismertem meg ebben a lányban. Bármi is történjen, tapasztalatból tudom, h az edzéseiről, közös programokról csak önbizalommal és mosolyogva jövök el Először a 16.kerületi közelség miatt választottam az Ő óráit, de már a világ másik végére is hozzá járnék

  • Martina

2016-ban ismertem meg Dettit. Nála jöttem rá, hogy mennyi kombó van a rúdon és ezeket milyen változatosan lehet variálni.

Mivel egy sérülésen voltam túl, és nem akartam ebből kifolyólag bizonyos pózokat megcsinálni, nagyon agyaltam, hogy abbahagyom az egészet. Ekkor lépett be az életembe, majd ezek a pózok mára már a bemelegítés részei

Fél év volt, mire hajlandó voltam megcsinálni az esés után egy Geminit, viszont Detti iszonyúan türelmes volt..pedig az én hisztijeimtől az ég óvja az embert..majd felkészített egy versenyre is. A közös munkánk a mai napig tart, hálás vagyok a sorsnak érte, mert mindent meg tudunk beszélni, nincs olyan, ami miatt kellemetlenül kellene éreznem magam. Sosem éreztem úgy, hogy béna vagyok, és megmutatta, hogy mindent meg tudok csinálni, semmi sem lehetetlen. Kivéve a fejjel lefelé pillangó..mert azt nagyon utàlom, de ha kell, akkor megcsinálom

Röviden, neki köszönhetem, hogy elhiszem, hogy amit el tudok képzelni, azt meg is tudom valósítani!

  • Erzsébet

Még szép hogy ajánlom! Szuper edző, szuper hely, mindig motivál, bátorít. Edzés végére a jól eső fáradság mellett, mindig feldobottan távozom. Nagyon jó embert ismertem meg benne, szívesen tanulok tőle és hálás vagyok hogy ismerhetem.

  • Évi

Csodálatos ember és fantasztikus edző, mindig motivál, az órákról mindig feldobott hangulatban, önbizalommal telve jövök el, mindig van sikerélményem

  • Vanda

Nagyon jó a hangulat és Detti mindenben segít,hogy elsajátítsuk az alapoktól kezdve a rúdtánc elemeit. Minden órát izgatottan várok. 

 

Csatlakozom az online programhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük