Barion Pixel

A verseny előtti nap a legjobb amit megtehetsz az nem más mint a pihenés! IGEN a pihenés.

Tudom ilyenkor jó lenne még egy utolsót gyakorolni, tesztelni még egyszer a ruhát, még egy mozdulatot megváltoztatni, vagy csak még egy percet a rúdon tölteni. A verseny előtt mindig jó lenne ha lenne még egy hét vagy legalább csak még egy plusz nap. Ez mindig így van. :DDD

De eljön a nap amikor nincs tovább nincs több nap és neked igen a verseny előtt nem szabad semmit csinálni csak pihenni. Szigorúan pihenni, nem bungee jumpingozni, meg bulizni menni, meg hasonlók. Maradj otthon és vonulj vissza kicsit a gondolataidba. Több hónapon át erre készültél hogy kiállj a színpadra, akkor bármit is kéne a verseny előtti nap csinálnod várhat még egy napot nemde?

Én a versenyeim előtti napokat mindig pihenéssel töltöm. (Általában az utazás ésa színpadbejárás idejétől függ hogy ez egy vagy két napot takar.)
Ennek főleg edzéselméleti oka van. A szervezeted a pihenő időszakban fejlődik, így ez a versenyre is igaz. Ha csúcsformába szeretnél kerülni a nagy napra akkor előtte mindenképp pihenj! Ez leginkább a verseny napjára és az azt megelőző napra vonatkozik persze ez mindenkinek egyéni lehet, a regenerációs idejétől függően. De ha versenyre készültél nagy valószínűséggel az egy nap számodra is ideális lehet!
Szóval meditálj, sétálj egyet, gondold át milyen szuper leszel másnap és aludd ki magad, hogy a maximumot mutathasd magadból a színpadon! 😉
Let your dreams come true! #eDbwoS #everydreambeginswithonestep #stepbystep #skyisthelimilt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük