Barion Pixel

Még mindig nehezen hiszem el ezt az egészet, de köszönöm szépen mindenkinek, aki drukkolt, gratulált követte a közvetítést. Köszönet Pálmaffy Barbinak a kitartó munkájáért és támogatásért! 

Először léptem színpadra rúdtáncban nemzetközi mezőnyben. Junior kategóriában 15-17 évesek között versenyeztem. A Harry Potter zenéjére csináltam a gyakorlatom, mert nagyon szeretem a könyveket és a filmeket is. Gondoltam Angliában erre versenyezni biztos magával ragadó lesz.

Hihetetlen élmény volt, ezekre az érzésekre mindig emlékezni fogok, amik bennem kavarogtak: félelemmel vegyes izgalom; megnyugvás, ahogy kiléptem a színpadra; elégedettség, hogy megcsináltam és a boldogság mikor a dobogó legfelső fokára állhattam fel. A dobogón állva úgy éreztem kaptam valamit, amit a 10 év szinkronúszásban eltöltött idő alatt sosem. Talán az elismerés érzése hiányzott mindig is a leginkább. Azt hiszem valami most elkezdődött. Érzem, hogy ezt akarom csinálni, fejlődni és felnőtt kategóriában is versenyezni majd.

Nem csak számomra volt fontos ez a verseny: itt lett világbajnok. Alex Shchukin, Olga Trifonova és Greta Pontarelli is.- nem tudtam még, mennyire büszke leszek rá, hogy velük együtt indultam az úton.

Sikereimről a Blikk is lehozott egy rövid cikket, 17-evesen-tancolt-a-ruddal-a-csucsra címmel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük