Barion Pixel
2017

EGY RÚDTÁNCOS NAPLÓJA…Nehéz szavakat találnom az elmúlt évre. Egyik kihívás után jött a másik, aztán meg a következő és most jövök rá hogy közben eltelt egy év. 3 rúdtáncverseny: különdíj,második hely, kategóriagyőzelem, VB döntő-5 legjobb közt, 5 aerobik verseny: magyar bajnokság, 2 arany, 3 ezüst, két egyetemi félév: vizsgák, bemutatások és egy sikeres forgalmi vizsga. Közben persze óratartás, fellépések hol itt, hol ott. Volt jó, volt rossz, volt ami fájt volt aminek örültem, volt ami sikerült, volt ami majd jövőre… Lehet, hogy sokszor nehéz volt ezt a sok mindent összeegyeztetni, és eszméletlenül sok munkám van mindezek mögött és persze így év végére nagyon el is fáradtam, de megérte. Nem tudnék egy valamit kiemelni ebből az évből, hogy mi volt a legjobb ugyanis nagyon nehéz lenne választanom. Sorra jöttek a megmérettetések, az eredmények rengeteg élményben volt részem, amiért nagyon hálás vagyok és örülök, hogy ennyi új embert ismerhettem meg. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt évben mellettem volt, támogatott segítette a munkám, részt vett az óráimon, lelket öntött belém, amikor kellett, vagy egyszerűen csak mosolyt csalt bármikor is az arcomra! Köszönöm Nektek!És köszönöm Neked Viktória Floch, a rengeteg segítséget, támogatást, hogy ott voltál mellettem, Nélküled nem ment volna! <3Jövőre folytatjuk 😉 Azt hiszem 2018 sem lesz kevésbé pörgős…

Közzétette: PoleBernadett – 2017. december 31., vasárnap

Nehéz szavakat találnom az elmúlt évre. Egyik kihívás után jött a másik, aztán meg a következő és most jövök rá hogy közben eltelt egy év.

3 rúdtáncverseny: különdíj,második hely, kategóriagyőzelem, VB döntő-5 legjobb közt, 5 aerobik verseny: magyar bajnokság, 2 arany, 3 ezüst, két egyetemi félév: vizsgák, bemutatások és egy sikeres forgalmi vizsga. Közben persze óratartás, fellépések hol itt, hol ott.
Volt jó, volt rossz, volt ami fájt volt aminek örültem, volt ami sikerült, volt ami majd jövőre…
Lehet, hogy sokszor nehéz volt ezt a sok mindent összeegyeztetni, és eszméletlenül sok munkám van mindezek mögött és persze így év végére nagyon el is fáradtam, de megérte. Nem tudnék egy valamit kiemelni ebből az évből, hogy mi volt a legjobb ugyanis nagyon nehéz lenne választanom. Sorra jöttek a megmérettetések, az eredmények rengeteg élményben volt részem, amiért nagyon hálás vagyok és örülök, hogy ennyi új embert ismerhettem meg.
Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt évben mellettem volt, támogatott segítette a munkám, részt vett az óráimon, lelket öntött belém, amikor kellett, vagy egyszerűen csak mosolyt csalt bármikor is az arcomra! Köszönöm Nektek.
És köszönöm Neked Viktória Floch, a rengeteg segítséget, támogatást, hogy ott voltál mellettem, Nélküled nem ment volna!
Jövőre folytatjuk Azt hiszem 2018 sem lesz kevésbé pörgős…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük