Barion Pixel

A tanulás egy folyamat. Sokszor mondtam már és hiszem, hogy minden csak ismétlés és gyakorlás kérdése. Ugyanakkor ilyenkor nagyon fontos, hogy a megfelelő végrehajtást ismételjük, hogy a helyes kivitelezés idegződjön, rögzüljön be, mert csak így juthatunk el a sikerhez.

Sokszor csak egy apróság kijavítása, módosítása, például hogy told a csípőd, vidd lejjebb a kezed, vagy a lábad helyett a rudat nézd, elvezet a magabiztos kivitelezéshez.

Ilyenkor hallom a “jééé tényleg így sikerült megcsinálnom” felkiáltásokat.


Ez az ami a mai napig az egyik legnagyobb boldogságot tudja nekem okozni mikor ezt a mondatot hallom a tanulóim szájából és látom az arcukon, hogy alig hiszik el hogy erre képesek voltak. Mikor ezt hallom, mosolyra görbül a szám és boldogabb vagyok mint mikor nekem sikerül valamit megcsinálnom!
Innentől kezdve pedig ha ráérez az ember már megy is az adott elem. A sikertelen végrehajtásokat felváltja a stabil és elegáns kivitelezés.

Mindehhez azonban rengeteget tanultam, elemeztem a tanulóim mozgását, hogy észre tudjam venni ezeket az apró kivitelezési hibákat, hatékonyan építsem fel minden tanulóm számára az edzéseket, figyelembe véve a motivációjukat, az adottságaikat.

 

Megfelelő szakmai alapok nélkül ugyanakkor az életben nem fogja észrevenni az edző, hogy mi a probléma egy mozdulattal így érthető módon ez a sok kudarcba fulladt próbálkozás után a tanuló motiválatlanságához fog vezetni. 

Éppen ezért szerettem volna megosztani a tudásom azokkal akik motiváltak abban, hogy JÓ rúdfitnesz/rúdtánc edzővé váljanak. Az évek alatt összegyűjtött szakmai tudásom és gyakorlati tapasztalataim alapján alkottam meg tréner képzésünk, ami idén ősszel ismét megnyitja kapuit.

 

Ha szeretnél Te is a legjobb rúdfitnesz edzővé válni csatlakozz képzésünkhöz! Kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük