Barion Pixel

Pole Artistic Hungary – “Why are you so serious?”

Így a tegnapból felocsúdva nehezen találom a szavakat. A második alkalommal megrendezésre kerülő Pole Artistic Hungary versenyen második helyezést értem el és megkaptam a legeredetibb előadás különdíjat! Rengeteg érzés és gondolat kavarog bennem és még mindig nehezen fogom fel, ami tegnap történt. Másfél éve mikor ezen a színpadon álltam lelkileg nagyon mélyponton voltam, és egy igen nehéz és megterhelő időszak még csak akkor kezdődött számomra… Sok mindent helyre kellett tenni magamban és el kellett fogadnom, de úgy érzem, hogy jó úton haladok. Lassan de biztosan sikerül visszatalálni önmagamhoz! Nagyon jó érzés volt hallani a pozitív visszajelzéseket. Valamint örülök, hogy sikerült megmutatnom egy új oldalamat, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Tőlem eléggé távol áll ez a pszichopata szerep, de úgy látszik bele lehet jönni.

 

 

„Work until your idols become your rivals”

A számomra legkedvesebb kép, ami a Pole Artistic Hungary versenyen készült. Bardóczy Ilka többszörös világ-, és Európa bajnok rúdtáncos, a lengőrúd hazai királynője, akire a gravitáció sokunk szerint tuti másképp hat, és aki bármilyen pózba képes belebogozni magát a rúdon (és képes erre bárkit rávenni és őt is felrakni a rúdra).

Ő az aki anno elindított az utamon és felkészített a legeslegelső versenyemre. Aki megtanított (minket) a duozás rejtelmeire az, akkori partneremmel. És akitől a kabalámat kaptam, ami mindig minden versenyemen a melegítőmön lóg, elkísér és szerencsét hoz. 

A verseny előtt az is hihetetlen volt számomra hogy felnőttem, és egy kategóriában fogunk versenyezni nemhogy a végén mögötte állhatok a dobogón. Nehezen tudom ezt az érzést leírni, mert talán ezt nem is lehet. Nagyon motiváló és megtisztelő egyben és talán most érzem igazán, hogy jó úton járok és ha lassan is de biztosan haladok előre…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük